fbpx Stel hier je vraag

Vacature verkoper sanitair

Per direct zijn wij op zoek naar een rasverkoper ter versterking van ons team.

Bloxx BV is actief in de keuken- en badkamermarkt en levert aan particulieren, aannemers en projectontwikkelaars.
Via onze Retail-formules DanKüchen Studio en Badmeesters leveren wij sanitair, luxe designkeukens, wand- en vloertegels, (span)plafonds, PVC- en gietvloeren. In onze 2000 m2 showroom in Hengelo bieden wij door intensieve samenwerking met onze leveranciers altijd een up-to-date collectie en volgen de laatste trends in ons vak.

Wie zoeken wij ?
• Jij bent een topverkoper met ervaring in (consumenten)verkoop.
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt snel een klik met mensen.
• Je bent ervaren met computers en bekend met de hedendaagse ontwikkelingen op internet in ons vakgebied.
• Technisch en ruimtelijk inzicht.
• Ervaring in sanitair is een pre.

Wat ga je doen ?
Als verkoopadviseur/badkamerontwerper zal je door middel van o.a. 3-D presentaties en de collecties in de toonzaal samen met de klant de badkamerwensen invullen.
Door goede verkooptechnieken weet je binnen korte tijd serieuze klanten van prijsjagers te onderscheiden en de basis van een goed adviesgesprek te creëren.
Na de verkoop ben je tevens verantwoordelijk voor de technische uitwerking voor de installateurs en commerciële after-sales van de door jouw verkochte klant.
Wij werken met een enthousiast team en zoeken iemand met een goede positieve verkoopdrive en flexibele werkhouding. Binnen een klein team werken betekent veel vrijheid maar ook een flexibele inzet op meerdere gebieden. Je zult naast de verkoopactiviteiten ook betrokken worden bij het samenstellen van marketing en de opbouw van de collectie.

Interesse ?
Herken jij jezelf of iemand in je omgeving in bovenstaande beschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging laat dan iets van je horen
Stuur je CV en motivatie naar : j.vdbelt@badmeesters.nl

Of per post :
Bloxx BV
Tav J. van den Belt
Wegtersweg 84
7556 BR Hengelo (Ov)

Kijk ook even op onze keukenwebsite www.dankuchenstudio.nl