fbpx Stel hier je vraag

MasterCollections

Stel uw nieuwe, complete MasterCollections badkamer nu ook vanuit huis samen! Oriënteer online en ontvang digitaal advies, een 3D-ontwerp én offerte van een senior badkamerontwerper. Zo creëren we samen de perfecte badkamer!

Bekijk de video

Master Collections: een complete badkamer

Bij Badmeesters mix en match je sanitair, tegels en materialen uit de nieuwste collecties van topmerken als Villeroy & Bosh, Geesa en Sphinx tegels. Daarbij krijg je een-op-eencontact met een van onze kundige badkamerontwerpers.

Inspiratiemagazine aanvragen
  1. 100% A-merk en 100% compleet geleverd
  2. Keuze uit meer dan 150 producten uit de nieuwste collecties
  3. Verschillende stijlen: van basic tot high design
  4. Een complete badkamer vanaf € 3.995,- incl. btw.

100% complete A-merk badkamer

Een badkamer uit onze Master Collections is 100% compleet en bestaat volledig uit materialen van A-merken. We passen de collectie continu aan naar de laatste designs, trends en ontwikkelingen, zodat je altijd uit de nieuwste producten kunt kiezen. Door de ruime keuze uit 150 producten bepaal je jouw eigen stijl.

Maak een afspraak

Zo werkt een (online) ontwerpsessie!

Om er zeker van te zijn dat jij je helemaal thuis gaat voelen in je nieuwe badkamer, gaan we samen een intensief ontwerptraject aan. Het traject bestaat uit vijf stappen:

Stap 1. Bepaal wat je mooi vindt. 

Maak een moodboard via onze Pinterest, loop door onze online showroom, scroll door onze collecties en sla je voorkeuren op.

Stap 2. Schets de situatie van je huidige badkamer. 

Maak bijvoorbeeld foto’s of een video. Heb je ook tekeningen en precieze afmetingen? Dat komt mooi uit. Stuur dit naar ons op na het eerste contact.

Stap 3. Contact met je persoonlijke ontwerper.

Badmeesters neemt contact met jou op. We bespreken je voorkeuren en wensen. Waar nodig vragen we om extra informatie. Daarna kunnen wij aan de slag met een 3D-ontwerp, deze nemen we mee naar stap 4.

Stap 4. Tijd voor de echte ontwerpsessie.

Tijdens deze sessie gaan we met je om tafel, online of in onze showroom, om tot in detail te bespreken wat er mogelijk is en wat het beste bij jou past. We nemen daarin je budget, je wensen, je stijlvoorkeur, de ruimte en alle andere zaken mee om tot het beste resultaat te komen. Al deze punten verwerken we tijdens de sessie in het 3D-ontwerp, daarop zie je gelijk hoe je badkamer eruit komt te zien. Je droom begint werkelijkheid te worden! Voor deze ontwerpsessie vragen wij een bedrag van €100,- inclusief BTW. Dit bedrag trekken wij bij aanschaf van de totaalprijs van de badkamer af.

Stap 5. Offerte en uitvoering

Op basis van de ontwerpsessie en het finale 3D-ontwerp maken wij een scherpe offerte. Ben je helemaal tevreden? Dan gaan wij zorgen dat de badkamer gemaakt wordt. Hierbij hoef je alleen nog te kiezen of je de badkamer door onze gecertificeerde en betrouwbare monteurs laat installeren of dat je zelf de armen uit de mouwen steekt. In beide gevallen zorgen we ervoor dat de badkamer inclusief technische bouwtekening wordt geleverd. 

Begin met ontwerpen!

Kun je niet wachten op je nieuwe badkamer? Begin online direct met samenstellen en krijg hulp van jouw persoonlijke adviseur. Een ontwerpaanvraag bij Badmeesters betekent:

– Persoonlijk een-op-een-contact met een ervaren badkamerontwerper.

– Vertaling van alle wensen in een professioneel 3D-ontwerp.

– Scherpe offerte inclusief bezorging.

– Een compleet technisch installatiedossier.

– Begeleiding in het selecteren van professionele montagepartners in de eigen regio.

Inspiratiemagazine aanvragen

Indelingen MasterCollections badkamer

Onze MasterCollections passen we continu aan op basis van de nieuwste designs & producten. Je kunt de badkamer geheel naar eigen wens samenstellen en indelen. Bekijk hieronder een aantal inspirerende ontwerpen gerealiseerd met MasterCollections.