Stel hier je vraag

MasterCollections

Stel uw nieuwe, complete MasterCollections badkamer nu ook vanuit huis samen! Oriënteer online en ontvang digitaal advies, een 3D-ontwerp én offerte van een senior badkamerontwerper. Zo creëren we samen de perfecte badkamer!

Bekijk de video

Een complete badkamer samenstellen

Bij Badmeesters mixt en matcht u in onze online module sanitair, tegels en materialen uit de nieuwste collecties van topmerken zoals Villeroy & Boch, Geesa en Sphinx tegels. U houdt daarbij digitaal 1-op-1 contact met uw persoonlijke badkamerontwerper. Het gehele traject is online te volgen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in ons design- en inspiratiecentrum in Hengelo.

Start uw ontwerpaanvraag
  1. 100% A-merk en 100% compleet geleverd
  2. Keuze uit meer dan 150 producten uit de nieuwste collecties
  3. Verschillende stijlen: van basic tot high design
  4. Een complete badkamer vanaf € 3.995,- incl. btw.

100% complete A-merk badkamer

Een badkamer uit onze MasterCollections is 100% compleet en bestaat volledig uit materialen van A-merken. We passen de collectie continu aan naar de laatste designs, trends en ontwikkelingen, zodat u altijd uit de nieuwste producten kunt kiezen. Door de ruime keuze uit 150 producten bepaalt u helemaal uw eigen stijl. Gaat u voor basic of high design?

Bekijk onze online inspiratiebrochure

Zo werkt een online ontwerpsessie!

Tegenwoordig werken we steeds meer online en op afstand. Door bij Badmeesters ook gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen we u eenvoudig en veilig op afstand advies geven en een professioneel 3D-ontwerp maken en bespreken. Het online traject bestaat uit zes stappen:

Stap 1: stel zelf online uw ideale badkamer samen
Loop door onze online showroom en geef uw keuzes en voorkeuren aan.

Stap 2: stuur foto’s, tekeningen of digitale bestanden
Dit kan gewoon via WhatsApp of e-mail, wel zo makkelijk!

Stap 3: digitaal contact met uw persoonlijke ontwerper
We bespreken uw voorkeuren en wensen en vragen om aanvullende informatie, zodat we daarna aan de slag kunnen met een 3D-ontwerp.

Stap 4: betaling
Als wij voor u aan de slag mogen met het ontwerpen van uw badkamer, ontvangt u daarvoor een factuur van € 49,- inclusief btw. Deze kosten worden later verrekend met de totaalprijs van de badkamer.

Stap 5: 1 uur durende online ontwerpsessie
Als alle wensen duidelijk zijn en de betaling afgerond, plannen we een ontwerpsessie. Uw persoonlijke badkamerontwerper stuurt u een link waarmee u via de laptop of tablet live kunt meekijken naar het 3D-ontwerp. Zo kunnen we samen het ontwerp bekijken, bespreken en aanpassen. En werken we samen naar uw droombadkamer toe, op afstand!

Stap 6: maatwerk offerte
Op basis van het uiteindelijke 3D-ontwerp maken we een scherpe maatwerk offerte.

Bent u helemaal tevreden? Dan gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij ervoor dat de badkamer van uw wensen compleet bij u thuis wordt geleverd. We leveren de badkamer inclusief technische bouwtekening, zodat u zelf aan de slag kunt met de montage. Of we zorgen ervoor dat een erkende gecertificeerde en betrouwbare monteur bij u langskomt voor installatie van uw badkamer.

Begin met ontwerpen!

Kunt u niet wachten op uw nieuwe badkamer? Dat hoeft ook niet! Begin online direct met samenstellen en krijg hulp van uw persoonlijke adviseur. Een online ontwerp-aanvraag bij Badmeesters betekent:

– Digitaal 1-op-1 contact met een senior badkamerontwerper

– Vertaling van alle wensen in een professioneel 3D-ontwerp

– Scherpe maatwerk offerte inclusief bezorging

– Een compleet technisch installatie- en montagedossier

– Begeleiding in het selecteren van professionele montagepartners in de eigen regio

Start uw ontwerpaanvraag

Indelingen MasterCollections badkamer

Onze MasterCollections wordt continu aangepast op basis van de nieuwste designs & producten. U kunt de badkamer geheel naar eigen wens samenstellen en indelen. Bekijk hieronder een aantal inspirerende ontwerpen gerealiseerd met MasterCollections.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×