fbpx Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

Complete badkamer in Hengelo

Voor dit gezin in Hengelo mochten wij de complete badkamer onder handen nemen. Er is bewust nagedacht over de kleuren en materialen om een mooi samenhangend geheel te creëren. Het resultaat? Een ruimtelijk geheel met bijzondere accenten.

Strak en chique

Door gebruik te maken van helder glas, sierlijke kranen en strakke tegels krijgt de badkamer een chique uitstraling. In deze badkamer is elke ruimte optimaal benut en is er gezocht naar slimme oplossingen voor de beschikbare ruimten. Zo is er een perfecte plek gecreëerd voor de douche, staat er een ligbed en is er toch nog erg veel ruimte over! Ideaal voor het hele gezin om even heerlijk te ontspannen!

Speelse tegels

In deze badkamer is gespeeld met de tegels: qua vorm en kleur verschillen ze, maar wel op een manier dat ze erg goed bij elkaar passen. Op deze manier is er voor gezorgd dat de badkamer niet ‘saai’ oogt en toch in de basis heel rustig is. Dat moet ook wel, want er is in deze badkamer zowel voor een bad als voor een douche gekozen. Door het prachtige grijs van de tegels te combineren met een frisse witte muur en een spierwit badmeubel oogt de badkamer een stuk ruimer.

Wilt u meer informatie over een complete badkamer?

Spreekt deze nieuwe badkamer u aan en wilt u ook een nieuwe complete badkamer in uw eigen woning? Of wilt u graag meer informatie over producten en materialen van deze badkamer? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en geven u een persoonlijk advies op maat.

Lees meer

Ook zo'n prachtige badkamer?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u een uitgebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren.

Inspiratie Magazine Afspraak maken