Stel hier je vraag

Badmeesters

Badmeesters staat voor uitstekende kwaliteit, een modern design, uitstekende service, deskundigheid en een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Met meer dan 19 jaar ervaring in de sanitair-, en wellness branche bent u bij ons verzekerd van betrouwbare en deskundige adviezen. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit producten van de beste kwaliteit, welke speciaal zijn geselecteerd uit een collectie van diverse fabrikanten. Binnen die collectie kan iedereen zijn/haar eigen favorieten selecteren tot een droombadkamer!

  • > Levering materialen of complete montage
  • > Circa 2000 m2 showroom met eerlijke prijzen
  • > Technisch dossier voor de installateur
  • > Professioneel design & advies

Een afspraak maken is verplicht om onze showroom te bezichtigen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u een afspraak maakt met 1 van onze adviseurs wanneer u een passend advies wenst.

Openingstijden

Maandag 10.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00 ivm corona-regels geen koopavond
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 16.00
 

Binnen kijken?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u bovendien een uit gebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren. Kortom: alles onder één dak om volop inspiratie op te doen en kennis te maken met verschillende badkamerstijlen. Vanzelfsprekend staan onze experts daar voor u klaar om u een persoonlijk advies op maat te bieden.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×