fbpx Stel hier je vraag

Badmeesters online advies

Tijden veranderen… Probeer onze online services!

Hoe werkt het ?

Bij een nieuwe badkamer ontwerpen komt van alles kijken. Zo zijn er ontelbaar veel producten en vele prijs- & kwaliteitsklassen. Daarom laat je je adviseren en koop je bij de specialist.

Ons MasterCollection-concept is door Badmeesters speciaal ontwikkeld om een nieuwe manier van online verkoop mogelijk te maken. Je krijgt de keus uit uitsluitend A-merk producten uit de meest actuele collecties. Samen met de ervaring en kennis van onze ‘badmeesters’ ga je aan de slag om een mooi functioneel ontwerp te maken

Hoe werkt een online ontwerpaanvraag

 1. – Via een online formulier maak je al je wensen kenbaar en via onze tools lever je eenvoudig foto’s/tekeningen aan van de huidige situatie.
 2. – Op basis van deze informatie nemen we persoonlijk contact met je op om je te adviseren en details verder door te nemen.
 3. – We werken een eerste 3D-ontwerp voor je uit en nemen contact op zodra het ontwerp klaar is.
 4. – Via een online verbinding bekijken en bespreken we samen het ontwerp en kunnen we de details aanpassen.
 5. – Alles naar wens ? Dan ontvang je een maatwerk-offerte.

110% aandacht voor serieuze klanten !

Wij geven graag 110% aandacht aan serieuze klanten. Voor een gemiddeld ontwerp- en adviestraject zijn onze adviseurs circa 4-6 arbeidsuren per klant aan het werk. In deze tijd verwerken zij al je wensen in een persoonlijk badkamerontwerp en stellen zij een materiaaladvies voor je worden samen dat past in het door jouw aangegeven budget. Tussentijds nemen ze meermaals contact met je op over het ontwerp of de geadviseerde materialen.

Voor deze dienst vragen wij een bedrag van € 49,- incl. BTW. Dit bedrag trekken wij bij aanschaf van de totaalprijs van de badkamer af. Komen we niet samen tot een droomontwerp? Dan neem je toch ons professionele advies mee voor dit bedrag. 

Start hier je online ontwerpaanvraag

  Na het invullen van uw gegevens ontvangt u van ons een link naar het online intakeformulier waarop u al uw wensen kenbaar kunt maken. Tevens ontvangt u per mail van ons de faktuur voor de ontwerpkosten. Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw ontwerpaanvraag in behandeling nemen en z.s.m. contact met u opnemen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht