fbpx Stel hier je vraag

Betalen per maand

Betalen per maand, wel zo overzichtelijk !

Je aankopen in maandelijkse termijnen betalen is tegenwoordig heel gewoon. Er wordt dan wel verwacht dat je gedurende de looptijd maandelijks het afgesproken termijnbedrag betaalt. Bepaal daarom vooraf of deze maandtermijn wel past binnen je maandbudget.

Met het HOMExcellent* Vast betaalt je de aankoop gespreid over een aantal maanden terug. Je betaalt de rente (debetrentevoet) en aflossing in gelijke maandelijkse termijnen. De looptijd (duur van de overeenkomst) mag je zelf kiezen. Deze ligt tussen de 60 en 120 maanden. De rente staat gedurende de looptijd vast. Zo kom je dan ook niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om vervroegd, boetevrij af te lossen.

Lening of hypotheek ?

In veel gevallen kan een lening voordeliger zijn dan een hypotheek. Je hebt namelijk geen bijkomende kosten voor de notaris en taxatie van uw huis.

Aftrekmogelijkheid rente

De rente van HOMExcellent Vast kan fiscaal aftrekbaar zijn, indien je deze financiering afsluit voor woningonderhoud of woningverbetering van je eigen woning (hoofdverblijf)*.

Rente op leningen voor andere doeleinden, waaronder het financieren van je inrichting is niet aftrekbaar.

Voordelen betalen per maand

De voordelen van HOMExcellent Vast op een rijtje:

  • Fiscaal aftrekbare rentekosten indien financiering wordt gebruikt voor woningonderhoud of woningverbetering
  • Geen taxatie- en notariskosten en afsluitprovisie
  • Maandbedrag staat gedurende de gehele looptijd vast
  • Vervroegd boetevrij aflossen is altijd mogelijk

*Raadpleeg de belastingdienst of uw persoonlijke belastingadviseur voor de voorwaarden en de mogelijkheden voor je persoonlijke situatie.

Hoe kan ik betalen per maand ?

Je kan het betaalplan regelen bij ons in de winkel. Hiervoor moet je enkele gegevens meenemen zodat we samen met jou de formulieren kunnen invullen.

Na het invullen v.d. gegevens kunnen we online je financiering regelen. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag en je weet gelijk waar je aan toe bent !

De volgende zaken moet je meenemen (let op : ook van je partner !)

  • Geldig identiteitsbewijs (paspoort / ID-kaart / Rijbewijs)
  • Bankpas v.d. rekening waarvan de maandelijkse termijnen betaald zullen worden
  • Loonstrook (alleen bij leningen vanaf € 5000,-)
  • Overzicht van je woonkosten (hypotheek of huurkosten)

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over het betalen in termijnen? Maak een showroomafspraak met één van onze badkamer specialisten om alle opties te ontdekken!
Afspraak maken

geldlenen
* Het Homexcellent product is een niet doorlopend goederenkrediet van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Vraag naar de (product)voorwaarden en het informatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR. Badmeesters treedt op als niet verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en Badmeesters geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.