fbpx Stel hier je vraag

Disclaimer

Badmeesters Badkamers gaat uiterst zorgvuldig om met de informatie op haar internetsite. Alle gegevens worden zo actueel, correct, compleet en toegankelijk mogelijk gehouden. Toch kan de website onjuiste of niet complete informatie bevatten. In dat geval kan er aan de inhoud van deze internetsite geen rechten worden ontleend. We zijn niet gebonden aan fouten en vergissingen op de website. Badmeesters evenals de aan haar gelieerde ondernemingen en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Op afbeeldingen op deze website is copyright van toepassing. Zonder schriftelijke toestemming van Badmeesters mogen deze niet worden gebruikt of overgenomen.

Bij geconstateerde en bewezen overtreding van auteursrechten door onze website zal de betreffende foto van de website verwijderd worden, of overeenkomstig uw wensen zal er een bronvermelding of hyperlink naar uw site vermeld worden.

Bij eventuele e-mail betreffende bovenstaand onderwerp vragen wij u, een zo gedetailleerd mogelijk bericht te sturen, en daarin duidelijk de redenen aan te geven waarom men van mening is dat er copyrights geschonden worden.