fbpx Stel hier je vraag

Kleine badkamers

Een kleine badkamer uitzoeken kan best moeilijk zijn, maar met slimme oplossingen is het heel goed mogelijk om toch de droombadkamer te creëren die past bij uw wensen! Een combinatie van een handige indeling, slimme opbergruimten en mooie compacte producten laten zien dat ook kleine badkamers erg praktisch én mooi zijn.

Passen en meten

Bij het ontwerpen van kleine badkamers is het belangrijk om heel goed te passen en meten. Er is immers een beperkte ruimte beschikbaar en deze wilt u dan natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten. De afmetingen van de producten spelen daarbij een grote rol. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een compacte douche of een bad en douche in één. Zorg er hierbij wel voor dat u nog voldoende beweegruimte heeft. Komt u er niet helemaal uit? Laat uw kleine badkamer ontwerpen door een professionele architect en maak vrijblijvend een ontwerpafspraak!

Hulp bij het ontwerpen van kleine badkamers?

Bent u op zoek naar een kleine badkamer, die toch voldoet aan uw wensen? Wij helpen u graag! Kom eens langs in onze showroom om ideeën op te doen voor kleine badkamers of vraag ons inspiratiepakket aan. Daarnaast kunnen onze ervaren badkamer specialisten u helpen bij het optisch groter laten lijken van uw kleine badkamer door de juiste materialen en kleuren te adviseren.

Inspiratiepakket aanvragen Afspraak maken