fbpx Stel hier je vraag

Badkamer showroom

Ben je op zoek naar een professionele badkamer showroom die kwalitatief goede badkamers van de beste merken aanbiedt? Dan moet je bij Badmeesters zijn! Wij zitten namelijk al sinds 2003 in de badkamerbranche. Hierdoor kunnen wij je verzekeren van een deskundig advies en producten van uitstekende kwaliteit.

Badmeesters: dé badkamer showroom in Hengelo

Wij weten dat het uitzoeken van een badkamer niet alleen erg leuk is, maar ook erg lastig kan zijn. Een badkamer moet namelijk niet alleen passen binnen je budget en persoonlijke wensen, maar het moet ook precies passen in de beschikbare ruimte, zonder dat het aan functionaliteit verliest. Wij denken daarom graag mee in slimme oplossingen en hebben een enorm uitgebreid assortiment aan zeer diverse badkamers binnen diverse prijsklassen. Zo hebben wij voor ieder wat wils!

Zien wij je terug in onze showroom?

Wil je met eigen ogen inspiratie opdoen in onze ruime badkamer showroom van meer dan 1800 m2? Kom dan gerust eens langs. Als je van te voren laat weten wanneer je van plan bent om langs te komen kunnen onze badkamerspecialisten alle tijd voor je nemen om je van dienst te zijn. Badmeesters werkt uitsluitend met hoog opgeleide professionals, die graag voor je klaarstaan!

Afspraak maken Inspiratiemagazine aanvragen