fbpx Stel hier je vraag

Pelipal

In het Pelipal Experience Center vindt u de volledige PELIPAL collectie. Niet alleen alle actuele modellen, maar in bijna alle gevallen ook meerdere uitvoeringen van elk model. Zo krijg je een goed overzicht van de mogelijkheden van de meubelen. Met ruim 100 jaar ervaring weet je met Pelipal badmeubels zeker dat je kiest voor Duitse kwaliteit. De collectie bestaat uit badmeubels, kasten en spiegels. Door gebruik te maken van innovatieve techniek en de laatste trends op gebied van vormgeving en kleuren is het design van badmeubels tijdloos en modern.

Ervaar Pelipal zelf

Je kunt de diverse uitvoeringen zelf zien, uitproberen en ervaren. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat een bepaalde uitvoering in het Experience Center staat, kun je contact met ons opnemen. Voor een goed overzicht van hetgeen het Experience Center te bieden heeft, kun je ook kijken op deze website. Wij proberen je hier een volledig beeld te geven van onze collecties.

Pelipal noviteiten en acties

Pelipal noviteiten vind je vanzelfsprekend als eerste in het Experience Center. De nieuwste modellen, nieuwe functies, nieuwe uitvoeringen of nieuwe materialen staan hier gepresenteerd. Ook alle Pelipal acties vind je als eerste in het Experience Center. Omdat het Experience Center de noviteiten op de voet volgt en presenteert, zijn er regelmatig showmodellen. Deze worden met kortingen tot wel 60% verkocht.

Inspiratiepakket aanvragen Ontwerp van een professional