fbpx Stel hier je vraag

Inloopdouche

Dé trend van dit moment: de inloopdouche. Het is niet zo gek dat veel mensen kiezen voor een inloopdouche: het is compact, eenvoudig en gebruik en makkelijk te onderhouden. Daarnaast is het zeer geschikt voor (jonge) kinderen en mensen die slecht ter been zijn. Er is immers geen douchebak nodig.

Een inloopdouche van Badmeesters

Bent u op zoek naar een inloopdouche voor in uw (nieuwe) badkamer? Dan bent u bij Badmeesters aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw douche namelijk geheel vormgeven naar wens. Een inloopdouche kan één geheel vormen met de muren van uw badkamer, wat voor een open uitstraling zorgt. Wilt u graag hulp bij het ontwerpen van uw eigen douche? Wij staan graag voor u klaar!

Meer informatie?

Twijfelt u over een inloopdouche en wilt u graag meer informatie ontvangen over de voordelen van deze douche? Neem dan gerust eens, geheel vrijblijvend, contact met ons op of kom eens langs in onze badkamer showroom. Daar kunt u volop inspiratie opdoen en de douches met eigen ogen bekijken. Onze badkamer specialisten staan voor u klaar om u een persoonlijk advies op maat te leveren.

Inspiratiepakket aanvragen Ontwerp van een professional