fbpx Stel hier je vraag

Eerste Verkoper Sanitair

In de functie eerste verkoper sanitair ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop aan onze klanten. Elke werkdag ben je te vinden in onze showroom van 2000 m2, waar je klanten adviseert over hun nieuwe badkamer. Met oprechte interesse doorloop je met hen de winkel, waarbij je een analyse maakt van hun persoonlijke stijl. Met als doel hun droombadkamer samen te stellen die binnen hun budget valt. Aan de hand van hun voorkeuren ga je vervolgens aan de slag om het ontwerp zelf samen te stellen. Vanaf het moment van verkoop tot oplevering van het project ben je direct betrokken bij de klant. 

Functievereisten:

– Je bent gedreven in je vak en beschikt over gedegen en up-to-date vakkennis op het gebied van sanitair & tegels. 

– Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt snel een klik met mensen.

– Je bent bekend met het werken met softwarepakketten als SIMAR en tekensoftware (Compusoft).

– Je staat je mannetje en pakt de leiding binnen het team van verkopers.

– Je zorgt ervoor dat je met je collega’s de doelstellingen van Badmeesters behaalt.

Wij bieden jou:

– Een prettige werkplek met gezellige collega’s.

– Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

– Een functie van 37 uur per week.

Solliciteren

Wil jij binnenkort bij ons aan de slag als Eerste Verkoper? We verwelkomen je graag. Mail je cv en een korte motivatie naar j.vdbelt@badmeesters.nl. Meer informatie over de vacature kun je tevens opvragen via dit e-mailadres. 

Over Badmeesters

Badmeesters staat voor uitstekende kwaliteit, een modern design, goede service, deskundigheid en een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij leveren al sinds 2003 sanitair-, en wellnessproducten, waardoor onze klanten bij ons verzekerd zijn van betrouwbare en deskundige adviezen en service.  Ons assortiment bestaat uitsluitend uit producten van de beste kwaliteit, die we speciaal hebben geselecteerd uit een collectie van diverse fabrikanten. Binnen die collectie kan iedereen zijn eigen favorieten selecteren en combineren tot een droombadkamer!