fbpx Stel hier je vraag

Witte badkamer

Naast het ruimtelijke aspect van een witte badkamer is het ook een veilige keuze die een tijdloze uitstraling geeft. Probeer de badkamer wel af te werken met leuke accenten, materialen of patronen, om te voorkomen dat het een wat saai geheel wordt. Dit kan goed met een speciale wandtegel in een lijn, mozaïektegels of betegel één wand met een afwijkende sfeervolle tegel. Het fijne aan wit is dat het prachtig te combineren is met allerlei kleuren en materialen. Zo staat wit prachtig bij houten accenten, lichtgrijze tegels en kleurrijke handdoeken.

Ontdek de voordelen van een witte badkamer

Wit is niet alleen tijdloos, het geeft de badkamer een heldere, frisse én ruimtelijke uitstraling. Daarnaast past de kleur wit binnen elke gewenste stijl: of je nu kiest voor een strakke moderne badkamer, een romantische of juist een chique badkamer, wit kan altijd.

De allernieuwste badkamers

Om u een goede indruk te geven van de mogelijk voor een witte badkamer bent u van harte welkom in onze showroom. In onze showroom hebben wij altijd de nieuwste trends en onze adviseurs maken graag een 3D ontwerp van uw droombadkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Meer informatie over witte badkamers?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de voordelen van een witte badkamer? Of bent u benieuwd naar ons gehele assortiment aan witte badkamers? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een afspraak. Onze experts staan graag voor u klaar bij het uitzoeken van de perfecte witte badkamer!

Inspiratiemagazine aanvragen Afspraak maken