fbpx Stel hier je vraag

Landelijke badkamers

Het inrichten van uw nieuwe badkamer is een hele klus. U bladert ongetwijfeld badkamerfolders door. Speurt het internet af. Zinkt de moed u in de schoenen van het overweldigend aanbod aan tarieven, baden, kranen en badkamertegels? Badmeesters biedt u een helpende hand. Met een landelijke badkamer brengt u de rustieke buitenbeleving van het platteland naar binnen. U creëert ruimte om maximaal te genieten van uw eigen landelijke oase vol comfort en luxe. Geen wonder dat deze stijl populair is in tijden dat alles gehaast en snel moet.

Landelijke badkamers: het beste van twee werelden

Door het werken met natuurlijke tinten en pure materialen krijgt de landelijke badkamer haar typerend klassieke uitstraling. Meestal zien we houtkleuren, grijs, wit of pasteltinten in landelijke badkamers. Qua materialen kunt u denken aan tegels met houtstructuur – niet te onderscheiden van echt hout – en badmeubels van donker natuursteen. En vergist u zich niet: een landelijke badkamer grijpt terug op een nostalgisch gevoel, maar is voorzien van de laatste moderne standaarden. Ze brengt het beste van een klassieke feel en moderne wereld samen. Meer informatie over andere stijlen? Bekijk ons artikelen over moderne badkamers en design badkamers.

Inspiratie voor uw landelijke badkamer

We raden u aan om u eerst te laten inspireren door onze website . Daar vindt u ons gratis inspiratiepakket, met een ruime selectie aan landelijke badkamers. Zo krijgt u een goede indruk van uw wensen voor u naar onze adviseurs gaat. Onze adviseurs krijgen dan een goede indruk van uw droombadkamer en kunnen u dan een passend advies leveren. Geeft u even aan wanneer u langskomt? Dan weet u zeker dat onze specialisten ruim de tijd nemen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Inspiratiepakket aanvragen Ontwerp van een professional