Stel hier je vraag

Exclusive line

Luxe genieten in een badkamer die volledig aansluit bij uw wensen? Dat kan met produkten uit onze Exclusive Line! Deze materialen kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking en/of bijzonder design. Onze maatwerk meubelen passen perfect in uw badkamer en elke beschikbare ruimte word optimaal benut. Bij de produkten uit onze Exclusive Line wordt gebruik gemaakt van de meest pure materialen als écht hout, natuursteen en composiet om een bijzondere badkamer van de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Wij luisteren graag naar uw wensen om voor u een persoonlijke, maar vooral unieke, badkamer te creëren.

Wilt u om tafel met een ervaren Badmeester om uw specifieke wensen te bespreken of om te proeven aan onze stijl ? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek zodat wij kunnen zorgen dat de juiste adviseur aanwezig is. Eventuele samenwerking met uw of onze binnenhuisarchitect is uiteraard mogelijk.

Inspiratie Magazine Ontwerpafspraak

Ook zo'n unieke badkamer?

Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat en helpen u uw droombadkamer te creëren! Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan onze showroom.

Inspiratie Magazine Ontwerpafspraak
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×