fbpx Stel hier je vraag

Exclusive line

Net dat stapje verder gaan om luxe te genieten in een badkamer die volledig aansluit bij jouw wensen? Dat kan met de producten uit de Exclusive Line van Badmeesters. De lijn kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen, uitstekende afwerking en een bijzonder design. De meubelen maken we op maat zodat ze perfect in je badkamer passen en alle beschikbare ruimte daarvan optimaal benut wordt. 

In de Exclusive Line worden alleen de puurste materialen gebruikt, zoals echt hout, natuursteen en composiet. We luisteren graag naar jouw unieke wensen. Daarmee garanderen we een persoonlijke, maar vooral buitengewone badkamer van de beste kwaliteit.

Wil je om tafel met een ervaren Badmeester-specialist om je specifieke wensen te bespreken of om te proeven aan onze stijl? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij zorgen dan dat de juiste adviseur aanwezig is. Eventuele samenwerking met jouw of onze binnenhuisarchitect is uiteraard mogelijk.

Inspiratie Magazine Ontwerpafspraak

Ook zo'n unieke badkamer?

Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat en helpen u uw droombadkamer te creëren! Natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan onze showroom.

Inspiratie Magazine Ontwerpafspraak