fbpx Stel hier je vraag

Sunshower

panorama_combi_FB_IR

Sunshower, gezonde bruining en ontspannende warmte

Teveel zonlicht is niet goed voor u, maar zonder kun je niet leven. Zonlicht heeft een wetenschappelijk bewezen, heilzame werking op het lichaam; met Sunshower haalt u het goede van de zon op een verantwoorde manier naar uw badkamer. Een dagelijkse lage dosis UV-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D en bereidt je huid voor op de zomerzon. Infrarood werkt ontspannend en pijnverlichtend. Sunshower maakt gebruik van lampen die een lage, verantwoorde en veilige hoeveelheid UV afgeven. Jouw gezondheid is onze prioriteit.

Waarom Sunshower?

  • Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn;
  • Sunshower geeft een veilige, gezonde dosis UV-licht;
  • UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D;
  • UV-licht geeft je meer energie en een gezonde kleur;
  • U gebruikt Sunshower terwijl je doucht.

Een verdubbeling van vitamine D

Onder invloed van UV-licht maakt de huid vitamine D aan. Dit is de enige vitamine die het lichaam zelf produceert. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige blootstelling aan een lage dosis UV-licht het vitamine D-niveau op peil houdt. Vitamine D speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en zorgt ervoor dat je gezond en energiek blijft. Vitamine D is verder onderdeel van de calciumhouding en zorgt voor sterke botten. Daarnaast werkt vitamine D preventief tegen verschillende vormen van kanker. Regelmatig gebruik van de Sunshower in de wintermaanden verdubbelt het vitamine D-gehalte en houdt het op een gezond, zomers niveau.

Een verantwoorde dosis UV-licht

De Sunshower geeft een lage, verantwoorde dosis UV-licht. Door de Sunshower dagelijks te gebruiken went je huid geleidelijk aan het zonlicht en zal de huid op een natuurlijke, verantwoorde wijze pigment aanmaken. Het hele jaar door heb je een gezond kleurtje en in de zomer kun je beter tegen de zomerzon. De ingebouwde timer heeft een maximale bruiningstijd van tien minuten.

Capture0074_flair_defOntspannend en pijnverlichtend

Infrarood licht werkt ontspannend en pijnverlichtend. Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit warme licht dringt tot diep in de huid door en zorgt voor een directe, aangename warmte waardoor de bloedvaten verwijden en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Zo worden stijve spieren en gewrichten soepeler en wordt pijn verlicht. Vooral personen met rug-, nek- en reumatische klachten gebruiken dit therapeutische licht. Infrarood licht is echter ook geschikt voor sporters en voor mensen die zich willen ontspannen.

Ook technisch veilig

Ook in technisch opzicht is de Sunshower veilig. De Sunshower is speciaal ontwikkeld voor gebruik onder de douche en voldoet aan strikte Europese richtlijnen. Zo is de Sunshower gekeurd door DARE en hebben alle Sunshower producten het CE-keurmerk.