fbpx Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

Badkamer van hout in Borne

In Borne mochten wij een heel bijzondere badkamer ontwerpen en realiseren. Er is gekozen voor een unieke combinatie van een houten vloer, donkere tegels, strakke moderne wastafels en een wit plafond. De eenvoud en warme, gedurfde materialen maken deze badkamer zo bijzonder.

Warme sferen

In plaats van een gebruikelijke tegels als badkamervloer koos dit gezin voor een lichte houtlook. Deze stijl is doorgetrokken in het badmeubel en de muur achter het toilet. Omdat het contrast van het lichte hout met de donkere tegels al erg groot is, is er gekozen om de rest strak en rustig te houden. De prachtige grote tegels versterken dit effect.

Rechte hoeken

In deze badkamer is eenheid gecreëerd door consequent gebruik te maken van rechthoeken. Dit komt terug in de tegels, de douche, het badmeubel, de spiegel en de wastafels. Zelfs de kraan is uitgevoerd in vierkant!

Bent u ook op zoek naar een houten badkamer?

Spreekt deze badkamer u aan en wilt u ook graag gebruik maken van houten materialen in uw eigen badkamer? Of wilt u graag meer informatie over producten en materialen van deze badkamer? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en geven u een persoonlijk advies op maat.

Lees meer

Ook zo'n prachtige badkamer?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u een uitgebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren.

Inspiratie Magazine Afspraak maken