fbpx Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

Complete badkamer in Rijssen

Voor dit gezin in Rijssen mochten wij een complete badkamer inclusief montage inrichten. Er is geluisterd naar de wensen van de bewoners en dit is gecombineerd met een praktische indeling zodat er geen ruimte verloren is gegaan. Het resultaat? Een unieke en stijlvolle gezinsbadkamer!

Sfeervol én praktisch

Dit gezin uit Rijssen wilde zowel een bad als douche in hun nieuwe badkamer. Er is daarom gekozen om deze achter elkaar te plaatsen. Zo blijft er genoeg ruimte over om te bewegen en is elke ruimte optimaal benut. Bij deze badkamer is er gekozen voor een groot badkamermeubel met daarop stijlvolle wastafels. Doordat de wastafels er bovenop geplaatst zijn is er een optimale kastruimte gecreëerd. Een oplossing die er dus niet allen prachtig uitziet maar ook zeer praktisch is.

Een combinatie van materialen

De kleuren en materialen van deze badkamer zijn optimaal op elkaar afgestemd. Er is gebruik gemaakt van warm grijze tegels, fris witte meubels en een klein accent van hout wat voor een mooi contrast zorgt.

Bent u ook op zoek naar een complete badkamer?

Enthousiast geworden na het zien van deze badkamer met slimme oplossingen en wilt u ook graag een complete badkamer waarin u zelf uw wensen aan kunt geven? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het creëren van uw droombadkamer. Liever eerst wat meer inspiratie opdoen? Vraag dan vrijblijvend ons inspiratiepakket aan!

Lees meer

Ook zo'n prachtige badkamer?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u een uitgebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren.

Inspiratie Magazine Afspraak maken