fbpx Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

Optimaal relaxen in Haaksbergen

Een eigen sauna in de badkamer: daar dromen velen van. Voor dit gezin uit Haaksbergen kwam die droom uit. Aan ons de eer om deze droom te realiseren! Een oase van licht en prachtige materialen voor een stijlvolle sauna: perfect passend bij de rest van de karakteristieke woning.

Ontspannen in stijl

Een sauna is een juiste oplossing om lichaam en geest even helemaal te ontspannen. Daar is rekening mee gehouden bij het selecteren van de kleuren en materialen. Er is gekozen voor witte sauna. De accessoires zijn van de materialen hout en gevlochten riet waardoor de sauna direct een luxueus wellness gevoel bij je oproept.

Een prachtig totaalplaatje

De nieuwe badkamer heeft grote ramen met uitzicht op de tuin. Hierdoor is de lichtinval optimaal en dit wordt nog eens versterkt door de spotjes in de sauna. Omdat de hoofdkleur van de badkamer wit is, krijgen de kleuren van de glas-in-loodramen extra aandacht.

Wilt u ook genieten van wellness in eigen huis?

Droomt u ook van een sauna in eigen huis? Of wilt u ook graag een witte badkamer? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen plek om te ontspannen! Liever eerst wat meer inspiratie opdoen? Vraag dan vrijblijvend ons inspiratiepakket aan!

Lees meer

Ook zo'n prachtige badkamer?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u een uitgebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren.

Inspiratie Magazine Afspraak maken