fbpx Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

Nieuwe badkamer in Wierden

Voor deze familie uit Wierden mochten wij een nieuwe badkamer ontwerpen. Het is een prachtig frisse badkamer geworden met veel opbergruimte, waar deze familie voortaan heerlijk kan ontspannen: zowel in het heerlijke ligbad als onder de luxe stortdouche!

Fris en licht

Voor deze badkamer is gebruik gemaakt van lichte kleuren als wit en lichtgrijs. Hierdoor lijkt de badkamer optisch een stuk groter. Dat is fijn, omdat deze familie uit Wierden zowel een bad als douche wilde voor in hun nieuwe badkamer. Er is eenheid gecreëerd door kleuren en materialen zorgvuldig uit te kiezen.

Twee stijlen in één

De kast is gemaakt van prachtig hout waarop de structuur duidelijk naar voren komt. Dit robuuste effect staat prachtig bij de moderne elementen in de rest van de badkamer. Er zijn dus meerdere stijlen met elkaar gecombineerd, waardoor de badkamer toch een eigen en unieke look gekregen heeft.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe badkamer?

Enthousiast geworden na het zien van deze badkamer waarin mooie stijlen met elkaar gecombineerd worden? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom! Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droombadkamer.

Lees meer

Ook zo'n prachtige badkamer?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u een uitgebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren.

Inspiratie Magazine Afspraak maken