fbpx Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

Hotel in eigen huis bij familie in Hengelo

Voor dit gezin in Hengelo mochten wij de complete badkamer ontwerpen. Ze wilden graag een strak design en de ruimte zo optimaal mogelijk benutten. Het resultaat? Grootste gebaren en een stijlvol geheel.

Eenvoud

Deze familie uit Hengelo houdt van strakke ontwerpen en eenvoudig design. Dat is heel mooi teruggekomen in het ontwerp van deze badkamer. Er is gebruik gemaakt van antraciet grijs met hoogglans wit, glazen deuren en eenvoudige, grootse vormen. Deze familie ervaart vanaf nu elke dag de luxe van een chique hotel in eigen huis!

Elke ruimte optimaal benut

Bijna de helft van deze badkamer bestaat uit douche. Dit gezin in Hengelo kan optimaal ontspannen onder de heerlijke stortdouche. Maar niet alleen de ruimte in de douche is optimaal benut, ook het badmeubel neemt de hele muur in beslag. De perfecte oplossing in middelgrote tot kleine badkamers! Zo wordt er namelijk toch een rustig geheel gecreëerd en is er voldoende opbergruimte voor bijvoorbeeld handdoeken en toiletartikelen.

Wilt u meer informatie over een complete badkamer?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over de opbergmogelijkheden, materialen en kleuren van deze badkamer? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren!

Lees meer

Ook zo'n prachtige badkamer?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u een uitgebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren.

Inspiratie Magazine Afspraak maken