fbpx Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

Sfeervolle badkamer in Enschede

Deze familie in Enschede wilde een nieuwe complete badkamer. Aan ons de eer om deze te ontwerpen en te realiseren! Het is een prachtige badkamer geworden die perfect past in de beschikbare ruimte. Elk hoekje is optimaal benut.

De hout-grijs trend

Deze badkamer is helemaal volgens de allerlaatste trends. Het warme materiaal hout wordt gecombineerd met strakke witte elementen en betongrijze tegels. Door de combinatie van deze zachte kleuren is er een prachtig geheel ontstaan.

Slimme oplossingen

Dit gezin uit Enschede wilde graag voldoende opbergruimte in hun badkamer. Een badmeubel alleen bood niet voldoende opbergruimte. Er is daarom gekozen om een langwerpige kast in dezelfde stijl te plaatsen. Zo is er niet alleen meer ruimte maar is het hout een terugkerend element dat voor eenheid zorgt.

Wilt u meer informatie over een badkamer met hout?

Bent u enthousiast geworden na het zien van deze badkamer en wilt u ook graag houten elementen in uw nieuwe badkamer? Of wilt u meer inspiratie opdoen over de mogelijkheden met hout? Neem dan gerust eens contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom. Wij helpen u graag!

Lees meer

Ook zo'n prachtige badkamer?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u een uitgebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren.

Inspiratie Magazine Afspraak maken