fbpx Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

Een oase van licht in Enschede

Voor deze familie in Enschede mochten wij een complete badkamer inclusief montage ontwerpen en realiseren. Deze familie wilde graag dat hun badkamer licht zou zijn en optisch ruimer zou lijken. Dat is gelukt! De combinatie van glas, hoogglans tegels en een lichte vloer maken deze badkamer tot een prachtige, lichte plek om heerlijk tot rust te komen!

Lichte basis
Een witte badkamer is zeer tijdloos. Een ander groot voordeel van wit is dat het prachtig staat bij alle andere kleuren en materialen. Het is daarom de perfecte basis binnen elke gewenste stijl: van strak modern tot landelijk. Tenslotte laat wit de ruimte optisch een stuk groter lijken!

Bent u ook op zoek naar een witte badkamer?
Spreekt deze badkamer u aan en wilt u ook graag gebruik maken de kleur wit voor uw eigen badkamer? Of wilt u graag meer informatie over producten en materialen van deze badkamer in Enschede? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en geven u een persoonlijk advies op maat.

Lees meer

Ook zo'n prachtige badkamer?

In onze showroom van bijna 2000 m2 vind u de laatste collecties van o.a. badmeubelen, kranen, douche- concepten en wellness. Op onze tegel- en vloerenafdeling vind u een uitgebreid aanbod van wand- en vloertegels, PVC-vloeren en gietvloeren.

Inspiratie Magazine Afspraak maken