Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het
Stel hier je vraag

Een badmeester je badkamer laten ontwerpen? Maak een afspraak

Badkamer laten ontwerpen?

2 mei 2016

HappyBad heet nu Badmeesters!

HappyBad zal vanaf heden opereren onder de naam ‘Badmeesters’. De reden voor deze naamsverandering is dat de naam ‘HappyBad’ niet meer aansloot bij de identiteit van de speciaalzaak. Maar schrik niet: enkel de naam is veranderd. Badmeesters levert nog steeds dezelfde kwaliteit die u van HappyBad gewend was.

Reden voor naamsverandering
De naam ‘HappyBad’ sloot niet meer goed aan bij onze identiteit, en daarom is er bewust gekozen voor een wat serieuzere naam die dat wel doet: ‘Badmeesters’. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe presentatie. Er is daarom ook een nieuwe website gemaakt die past bij de diensten en producten van Badmeesters. De naamsverandering heeft verder geen gevolgen voor de winkel, het aanbod en de persoonlijke service. Dit zal allemaal hetzelfde blijven als voorheen.

Deskundigheid en service
Badmeesters staat voor kwaliteit, trendy design, uitstekende service, deskundigheid en een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sanitair-, en wellness branche ben je bij ons verzekerd van goede, betrouwbare adviezen. Wij staan nog steeds garant voor een deskundige aanpak en wij werken uitsluitend met goed opgeleide professionals.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×