Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het
Stel hier je vraag

4 april 2016

Samenwerking met DAN Küchen

Badmeesters zit onder één dak met keukenstudio DAN Küchen. DAN Küchen is de nummer één keukenproducent in Oostenrijk, met al meer dan 50 jaar ervaring. Inmiddels vinden de grensverleggende designs door heel Europa hun weg en sinds vorig jaar heeft de eerste Nederlandse DAN Küchen studio zich gevestigd in Hengelo. Badmeesters en DAN Küchen werken nauw samen, zodat u bij ons terecht kunt voor zowel een nieuwe badkamer als keuken! Nieuwsgierig geworden naar de keukens? Neem eens een kijkje op de website van DAN Küchen

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×